Sale!

e-Knygų Combo

Original price was: 23,49 €.Current price is: 15,49 €.

Saugus atsiskaitymas su montonio
  • Keto kodas mokėjimai

Knygų Combo – tai trijų mano elektroninių knygų rinkinys:

  • Knygoje „Keto Kodas” rasite visą ketogeninės mitybos pradžiamokslį. Ši knyga idealiai tinka pradedantiesiems (ar dar tik besidomintiems keto mityba), kadangi joje itin paprastai ir glaustai išdėstau visą informaciją, kuri yra reikalinga žinoti pradedant ketogeninę mitybą. Įsisavinę knygoje išdėstytą informaciją galėsite savarankiškai startuoti su keto mityba.
  • Receptų knygoje „Šventės be cukraus” rasite net 60 šventinių receptų, pritaikytų keto mitybai: starteriai, pagrindiniai patiekalai, garnyrai, desertai ir net gėrimai. Ši knyga tiks Šv. Kalėdoms, Velykoms ar asmeninėms šventėms skirtiems patiekalams gaminti. Be jokios abejonės, prie visų receptų yra ir skaniausieji keto kūčiukai bei keto kisielius – neatskiriami Šv. Kūčių vakarienės atributai.
  • Receptų knygoje „Keto blynai ir vafliai” rasite beveik 40 ketogeninei mitybai pritaikytų vaflių ir blynų receptų: nuo saldžių iki sūrių, nuo purių iki traškių, nuo vegetariškų iki carnivore, nuo visiškai paprastų iki šventiškai pompastiškų! Į šią knygą receptų sudėjau savo kelerių metų eksperimentų rezultatus – atrinktus geriausius ir 100% pasiteisinusias keto blynų ir vaflių receptus.

Įsigiję Knygų Combo elektroniniu paštu gausite knygų atsisiuntimo nuorodas. Spustelėkite ant kiekvienos knygos pavadinimu po žodeliu „Parsisiųsti”!

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis