Keto blynų receptas

Gardūs keto blynai

Geri, lėti ir sotūs pusryčiai neabejotinai yra vienas pagrindinių savaitgalio ingredientų. Neretam savaitgalį jų norisi kitokių nei kasdien, nes elementariai tiesiog galime skirti jiems daugiau laiko.

Vienas iš dažnai pasiilgstamų pusryčių patiekalų keto bendruomenėje yra blynai. Aš pritariu, kad miltinių blynų skonį ir tekstūrą išgauti nelengva, ypač skirtumą jaučią prieš tai itin mėgę blynų puotas – tikrai didesnė dalis receptų blynais vadina patiekalus, kurie savo sudėtimi būtų arčiau kiaušinienės ar sūrio kepsnio.

Visgi yra receptas, kuris ir skoniu, ir tekstūra pralenkia net tradicinius blynus. Tad pristatau gardžiuosius keto blynus ir kviečiu juos išbandyti pirmai prograi pasitaikius!

Ingredientai:
4 kiaušiniai
400 g maskarponės
150 g migdolų miltų
10 stevijos lašiukų ar kito preferuojamo saldiklio
3 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. vanilės ekstrakto

Viską sumaišome ir kepame ant kokosų aliejaus, vidutinės kaitros. Blynai kepa greitai, tad ilgai netruksite 🙂 

Pirkinių krepšelis